Filson tassen, outdoor kleding en accessoires

Over Filson

Filson is een Amerikaans bedrijf dat zich specialiseert in hoge kwaliteit, zeer duurzame outdoor kleding en accessoires. Het bedrijf is opgericht in 1897 en heeft dan ook de nodige ervaring om hoge kwaliteit van producten te kunnen garanderen. De producten van Filson zijn gemaakt in een geheel eigen en zeer authentieke stijl, waardoor de producten zeer in de smaak vallen bij mensen die van een tijdloze en authentieke stijl houden; Filson producten hebben ongeacht de modegrills altijd een hoge reputatie behouden. De praktische en toch stijlvolle tassen van Filson hebben een behoorlijke bekendheid vergaard, maar ook de duurzame outdoor kleding van het merk heeft een hoog aanzien. Daarnaast produceert Filson ook nog eens allerlei accessoires, zoals horloges en portemonnees.

Outdoor kleding

Filson biedt een groot aanbod aan kleding, met een focus op comfortabele en praktische outdoor-kleding; dat wil echter niet zeggen dat de kleding niet casual gedragen kan worden, want de kleding is zeer netjes afgewerkt en kan dus in bijna alle situaties prima gedragen worden. Waar veel merken continu van stijl veranderen om maar met de laatste mode mee te kunnen doen, heeft kleding van Filson een zeer authentieke stijl die ongeacht veranderingen in mode altijd gedragen kan worden.

Tassen

Waar Filson bovendien bekend om staat zijn tassen. De ruime lijn van tassen die het bedrijf aanbiedt wordt net als de kleding geprezen om zijn authentieke stijl. Bovendien zin de tassen niet alleen maar gemaakt om er goed uit te zien, en zijn ze naast stijlvol ook nog eens zeer praktisch.

administratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *