Kleding verkopen

Als je graag wat extra geld wilt om bijvoorbeeld de rekeningen te kunnen betalen, zijn er allerlei opties. Denk aan het verpanden van spullen zodat je wat geld kunt lenen, maar je kunt natuurlijk ook eens kijken wat je allemaal zou kunnen verkopen. Een perfect voorbeeld is het verkopen van kleding. Er is zeker wel iets in jouw kast dat je nooit meer draagt omdat je het niet mooi vindt of omdat het niet goed past. Het verkopen van kleding is perfect om wat extra geld te hebben en weer wat ruimte te krijgen in jouw kast, want nu hangt het er toch voor niets.

Kleding verkopen
Er zijn veel websites waarop je jouw kleding kunt verkopen. Een voorbeeld hiervan is www.poppintags.nl. Ook kun je hier jouw schoenen kwijt, want er zijn ook genoeg mensen die nou eenmaal teveel schoenen hebben die ongedragen in de kast blijven staan.

Een andere manier om kleding kwijt te raken, is via Facebook of Marktplaats. Via Facebook wordt het steeds populairder en je kunt er dan ook op rekenen dat je jouw kleding al snel kwijt bent als je ze verkoopt voor scherpe prijzen. Er zijn allerlei groepen om jouw kleding in te verkopen. Denk aan speciale groepen voor kleding, maar er zijn ook groepen voor bij jou in de buurt. Op deze manier kunnen mensen het komen passen en ophalen. Het grootste voordeel van Facebook tegenover Marktplaats is dat mensen op Marktplaats specifiek moeten zoeken, terwijl ze het op Facebook gewoon tegenkomen.

administratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *