Oxygen Watch horlogebandjes

Met de horlogebandjes van Oxygen Watch kun je het horloge helemaal aanpassen aan jouw eigen wensen. De nylon bandjes zijn geïnspireerd door de horloges van de NATO. Ze zijn beschikbaar in verschillende stijlen en gemakkelijk te wisselen, waardoor je op elk moment van de dag het horloge draagt welke het beste bij je outfit past.

Op de website oxygen-watch.com vind je horlogebandjes in verschillende kleuren. Je kunt kiezen voor een uni-kleur of een gestreept design. Ook een army design behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Gebruiksvriendelijk
De horlogebandjes zijn niet alleen snel en zonder gereedschap om te wisselen, ze zijn ook nog eens erg gebruiksvriendelijk. Zo is het nylon een ademende stof en anti-allergisch. Hierdoor is het draagcomfort optimaal. Je hoeft niet bang te zijn voor een vlek, want de horlogebandjes zijn ook nog eens wasbaar en drogen snel.

Eindeloos combineren
De horlogebandjes van Oxygen Watch zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten, 20 mm of 22 mm. Deze maten corresponderen met de verschillende collecties horloges die ook op de website oxygen-watch.com te verkrijgen zijn. Uiteraard wordt een horloge compleet afgeleverd, dus met een bandje eraan. Je kunt voor één horloge echter meerdere bandjes bestellen en dus naar hartenlust variëren. Zo creëer je een unieke look die helemaal bij je past.

administratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *