Stoere broeken van Slacks by Incotex

Wie houdt van een stoere uitstraling en nog niet van het merk Slacks by Incotex gehoord heeft, heeft wat gemist in zijn leven. Maak kennis met de casual broeken van Slacks by Incotex bij pauw.com! Deze broeken hebben een industriële look, zodat je altijd en overal op en top mannelijk en krachtig voor de dag kunt komen met je kleding. Elke broek is voorzien van moderne elementen, mooie prints en bijzondere voeringen aan de binnenkant. Zo krijg je een uniek effect.

Slacks by Incotex komt uit Venetië en werd in 1951 geïntroduceerd in de modewereld. Het merk maakt niet zomaar broeken, want welk model er ook geproduceerd wordt, er wordt altijd op gelet dat een broek uniek en innovatief is. Als het gaat om altijd lekker zittende pasvormen, maar ook als het gaat om de stof zelf. De materialen worden namelijk met de grootste zorgvuldigheid uitgezocht bij Slacks by Incotex. Fijne vezels als katoen, wol en linnen worden verwerkt tot een modieuze, originele broek. Het maakt niet uit welk materiaal er gebruikt wordt – de afwerking is altijd van het hoogste niveau.

Bij pauw.com is een mooie selectie aan katoenen chino’s te vinden van Slacks by Incotex. Een goed alternatief voor een jeans en je komt er ook nog eens netjes mee voor de dag. Wat wil je nog meer?

administratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *